Speel-leerkamer

Speel-leerkamer (Tandem)

De Speel-leerkamer is onderdeel van het Activiteitenplein Dukendonck. De kinderen die naar het Activiteitenplein Dukendonck komen worden altijd vanuit school begeleid naar het Activiteitenplein Dukendonck door medewerkers van de BSO en Speel-leerkamer. Na afloop van de activiteiten moeten de kinderen worden opgehaald door de ouders. Alleen de kinderen van de BSO die deelnemen aan andere activiteiten van de Speel-leerkamer gaan terug naar de BSO. Op dinsdag en donderdag en vrijdag zijn de activiteiten van de Speel-leerkamer om 17.00 uur afgelopen en op woensdag om 15.15 uur De Speel-leerkamer is een activiteit van Tandem , die naschoolse activiteiten aanbiedt en waar mogelijk sluiten deze activiteiten aan bij de basisschool-activiteiten. De activiteiten worden uitgevoerd door verschillende ervaren, geschoolde (vrijwillige) medewerkers onder begeleiding van een professionele beroepskracht van Tandem, Welzijnsorganisatie Nijmegen. Incidenteel zal er een ervaren vakkracht worden ingehuurd. In de vorm van workshops zullen er voor de verschillende leeftijdsgroepen wisselende activiteiten plaatsvinden. Denk daarbij aan kookactiviteiten, natuureducatie, taalstimulering, doespelletjes (toneel), maar ook creatieve workshops met bv. foto of video. Alles is mogelijk. De activiteiten zijn gezellig en leerzaam.

Hoe weet ik wat het aanbod is?

De kinderen worden in de klas geïnformeerd over het activiteitenprogramma. Bij de lokalen en in De Dukendoncker vindt U informatie over het actuele aanbod van de Speel-leerkamer activiteiten.

Waar moet ik me inschrijven voor de activiteiten?

U kunt uw kind inschrijven voor een activiteit bij de Speel-leerkamer op het Activiteitenplein Dukendonck. Ook op de inschrijflijst bij de lokalen kunt u uw kind opgeven voor de activiteit. (oudere kinderen doen dit zelf). Alleen kinderen die ingeschreven zijn en betaald hebben voor de activiteit worden meegenomen vanuit school naar het Activiteitenplein. (betalen doet U ook bij de Speelleerkamer)

Wat zijn de kosten?

Deelname is € 1,- per activiteit, dus dat betekent dat een workshop van 4 weken € 4,- kost. bijv. 4 keer een activiteit op de dinsdag, betaal je € 4,-. Alle volgende kinderen van het gezin die ook in dezelfde periode aan de workshop willen meedoen betalen maar €0,50 voor deze workshop / per week. Taalstimuleringsactiviteiten zijn gratis. Het inschrijven van de Sportactiviteiten van Sportservice Nijmegen zal ook via de Speel-leerkamer gebeuren. De kosten hiervan zijn €0,50 per keer. Alleen bij ontvangen betaling ben je ingeschreven! Mocht de betaling een probleem zijn, zoeken wij met U graag naar een oplossing.

Waar kan ik de Speel-leerkamer vinden?

De Speel-leerkamer is op het Activiteitenplein Dukendonck, Tolhuis 44-50. Dat is naast de sportzaal. Als je door het hek het plein op loopt, dan ga je via de achterste deur naar binnen (tegenover het klimrek) en de eerste deur links is de Speel-leerkamer. U bent altijd welkom om even binnen te komen lopen en een kijkje te nemen! Wij streven ernaar om dinsdag en donderdag, vrijdag vanaf 13.00 uur open te zijn en woensdag van 9.00- 17.00 uur Voor vragen of opmerkingen staan wij open.

Namens Speel-leerkamer Dukendonck,

Gwen Schouten. Telefoonnummer: 024-3447844

Email: ,  g.schouten@tandemwelzijn.nl